بیسکویت دوقلو با مارمالاد

بیسکویت دوقلو با مارمالاد

13 مارس 2018
بدون نظر
دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲

بیسکویت دوقلو با مارمالاد

بیسکویت دوقلو با مارمالاد

برای شما در این مطلب می خواهیم یکی دیگر از انواع شیرینی مخصوص عید 1397 را آموزش دهیم و این بار نوبت رسیده بیسکویت دوقلو با مارمالاد یکی از شیرینی های که در کمتر سفره نوروزی پیدا نمی شود و این بخاطر این است که در کنار اینکه خوشمزه است در طعم های مختلف نیز تهیه می شود و قیمت مناسبی هم دارد اما تهیه کردن آن بسیار به صرفه تر از خریدن آن است که امروز حتما این مورد بعد از خواندن این مطلب آموزشی متوجه خواهید شد. ما سعی کردیم در عین سادگی تهیه این شیرینی نکات و مواد اولیه که می تواند به خوشمزه تر شدن این شیرینی را به شما کمک را در این مطلب منتشر کردیم همچنین شما از دسته آشپزی می توانید به کلی مطالب آموزشی درباره تهیه شیرینی های عید 97 را مشاهده کنید و با کمک آن ها بی نیاز از خرید شیرینی شوید مطمن باشید این روش ها اگر حتی هزینه بیشتری برای شما داشته باشد اما مطمن مزه و طعم دیگر برای خود و خانواده تان خواهد داشت همراه ما باشید تا طرز تهیه بیسکویت دوقلو با مارمالاد آشنا شوید.

مواد لازم برای بیسکویت دوقلو با مارمالاد

کره: 100 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
جوش شیرین: 1 یک دوم قاشق مربا خوری
عسل:1 قاشق غذاخوری
مارمالاد: به میزان لازم
شکر: یک دوم پیمانه
آرد: سفید یک و سه چهارم پیمانه
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بیسکویت دوقلو با مارمالاد

برای اینکه صد آموزش بالا برویم و هم آن را راحت تر کنیم آن را به هفت مرحله کوتاه و ساده تقسیم کردیم تا در خط به خط دچار مشکل و سردگرمی نشوید و به راحتی مرحله به مرحله همراه ما جلو بروید و در نهایت یه بیسکویت دقلو با مارمالاد خوشمزه تهیه کنید.

1.ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
2.آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد).
3. تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید ؛
4.جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
5. خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید)
6.داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود)
7.سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوندد ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناربگزارید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها بدهید .

خوب امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد. همچنین به شما توصیه می کنم مطلب طرز تهیه 5 شیرینی مخصوص برای عید نوروز 97 را بخوانید و حتما از دسته آشپزی سایت نازشو دیدن فرمایید.


لینک کوتاه مطلب

https://www.jahantools.ir/?p=545
بیسکویت دوقلو با مارمالاد با متن ترانه

مطالب مشابه